Followers- mencari yang ke 1000

Pages

Friday, January 22, 2010

penangan lagu NOBODY :)

hehe.. lagi sekali entry pasal..

WONDER GIRLS - NOBOBY

tapi entry kali nie ja nak cite pasal steps yang di minati sangat-sangat hehe..

termasuklah ja nie hehe....

yang pertama : video geng lelaki nie, memang lembut giler badan dia bila menari lagu nie :) sampai ja rasa kalah laa ja nie hehe... mungkin golongan AUU kot hehe..

yang kedua : robot-robot nie, cute kan?? walau pun steps dia tak sama tapi de laa kan :) memang cute laa :) dan ja rasa awosome laa robot boleh menari ape yang kita nak buat kan? tu lah teknologi sekarang nie memang dah beyond hehe...


yang ketiga : yang paling ja suka video adik nie ja tak tahu dia perempuan ke laki?? hehe conpius kepala nie hehe... dari mata kasar macam lelaki tapi kalau tgk badan dia fuhhhh memang lembut je...

nota kaki : jangan mare hari nie tak tahu suka sngt tgk diaorang nie menari :)

post signature

6 yang ambil kisah:

Aini said...

haha..minat lagu nobody gak... nak juga ni try step dance diorang..huhu

noor azian azman said...

ade dgor lagu ni dlm radio semalam...ingat lagu baru...bes

eija ^_^ said...

to:Aini

hehe jom kita sama-sama try hehe

eija ^_^ said...

to:noor azian azman

hehe ade ker akak?? ja tak penah pulak lagu nie kat radio...

naNa.neRRa said...

kak eija!!
hahaha...
nana minat kumpulan wonder gerl neh..
xsangke lak yg lelaki2 tuh minat jugakk..gegegege!~

eija ^_^ said...

to:naNa.neRRa

hehe yer ker nana minat??

laki tuu memang minat giler laa sebab hafal steps hehe

Related Posts with Thumbnails