Followers- mencari yang ke 1000

Pages

Friday, January 15, 2010

entry 201???

woooo sudah masuk entry yang ke -201!!!!

tak sangka dah masuk setahun ja memblogging hari ini entry yang ke 201 dah hehe..http://emo.huhiho.com

nak buat contest tak buat2 lagi hehe.. coming soon yek...

sepatutnya ja nak bagi tahu semalam... tapi 'sibuk' dengan update blog pulak hehe...

nak tahu tak semalam ja g sekolah dengan 'mood' yang baik..

hari khamis mood berpakaian baju batik lah ( baju batik masa konvo dulu :)

sampai je sekolah ja dapat 'surat'...

'surat' ape? 'surat' nie laa...

(jadual waktu baru -berkuatkuasa minggu depan)

then, satu lagi ja dapat subjek baru nak mengajar, subjek ape??

PENDIDIKAN SENI - TINGKATAN 2 BIJAK, 2 BESTARI & 2 IKHLAS

dari 21 waktu ja bertambah ke 26 waktu...

ermmmm (mengeluh kejap) tak pelah anggap nie semua pengalaman baru dalam hidup ja, ja nak jadi cikgu yang versitile hehe boleh tak?? harap2 budak seni nie paham laa yek ape yang ja ajar, nak kata pandai melukis tak lah sangat bak kata ketua panitia seni "tangan cikgu seni semua kekok" paham2 lah kan hehe..

jom melukis bersama ja hehe...

http://emo.huhiho.com

post signature

2 yang ambil kisah:

aidah said...

Salam Ja,
nengok muka Ja sihat je. Badan dah naik ke, maaf yr. Jgn mare

eija ^_^ said...

to:aidah

hehe yer ker akak??? rupa macam naik ker??

tapi timbang semalam turun 1kg hehe..

tang muka tak turun kot hehe

Related Posts with Thumbnails