Followers- mencari yang ke 1000

Pages

Wednesday, January 27, 2010

PART 1 - survey developer yang top

pagi-pagi lagi ja dah semangat nak survey 'rumah' hehe

sebelum cari rumah sumber yang ja percaya kena cari dulu sape developer yang nak buat rumah kita tuuu..

jadi ja pun carilah dah ja menjumpai..

MALAYSIA TOP 10 PROPERTY DEVELOPERS

RANKED BY THE EDGE

|
|
|
V

(sumber dari Ho Chin Soon Research Sdn Bhd)

kena tahu dulu sape developer sebab mungkin kita tak nak terjebak dalam kes-kes yang rumah terbengkalai, rumah baru dok kejap dah macam-macam jadi kan? dah tahu sape developer kita, kena laa cari yang dalam budget kita :) tapikan memang laa tahun nie semua rumah dah 300K ke atas, tak boleh laa dapat yang bawah 300K huhu...

http://emo.huhiho.com

masa dalam pencarian ja telah menjumpai rumah yang telah melekat dihati tapi developer tuu ja tak tahu lagi okay ke tak? kena lah tanya sumber ja tuu hehe..

ok ikutilah sambung pencarian propetry sendiri dalam entry yang lain...

http://emo.huhiho.com

post signature

4 yang ambil kisah:

Durruz said...

list ni mcm dah lama je ja. last 2008 kan.. if im not mistaken, talam corp tu udah tiade kot. coz bnyk project die xbagus and kena kutuk. huhu.

eija ^_^ said...

to:Durruz

ye ker?? memang 2008 search untuk 2009 yang nie kuaq hehe..

tq for infomartion :)

a t t said...

pape pon..crik bebetul.. :)

eija ^_^ said...

to:a t t

ermm betull tu att :)

Related Posts with Thumbnails