Followers- mencari yang ke 1000

Pages

Monday, January 11, 2010

My Childhood Photo Contest

dah lama tak masuk contest..

dok tak de lucky jer.... tiba-tiba malam nie...

terjumpa dengan contest nie hehe..

jadi try laa nasib badan hehe...

My Childhood Photo Contest by Pu3 Pelangi!

contest nie berlansung dua minggu sahaja...

gambar di atas nie diambil tahun 1985 bulan March hehe, umur ja baru setahun masa nie... maklumlah anak sulung punya banyak laa gambar mak abah ambil (adik jangan mare:) kalau tanya kenangan manis tak tahu sebab tak reti nak ingat lagi kan.. tapi tuu lah anak sulung ja beza dengan adik ja yang tengah 4 tahun memang 2 album besar ja sorang jer..... ( syarat minta satu je gambar tapi ja letak 2 keping hehe.. saje jer.. same jer gambar nie mimik muka jer lain hehe)

nie lak muka ja terkini masa birthday ja tahun lepas umur ja dah masuk 25tahun hehe... dah tua pun hhuhu...

harap-harap de harap hehe... hadiah dia okay jer.. janji dapat hadiah kan??

post signature

11 yang ambil kisah:

naNa.neRRa said...

comelnyerr!~

eija ^_^ said...

to:nana

hehe... yer ker??

budak-budak lagi hehe

Ieda the Rainbow Princess said...

Salam..Eija.. :) Hihi..apo la yg di tengok kn ehh..sampai toboliak mato ekau,Ja.. ;) Gurau je.. :) Okay..Sis da check..Tp sebolum tu Sis nk tanye da jd Follower Sis blm?And URL Blog Sis Eija da add bolum?Tu di antara syarat2 & peraturan contest nie tau Ja..Okay..nnt Eija check balek samada da letak ko bolum sume2 tu..
Thanks ye join contest nie!Gd Luck!
Sabo ye tunggu resultnye..

eija ^_^ said...

to:Ieda the Rainbow Princess


dah ja dah wat hehe...

sorry kak ja terlupa hehe...

aidah said...

Salam eija,

Dah lama akak tak masuk ke sini. Apa khabar? Sihat ke? Comelnya masa kecik2. Muka Ja dari kecik tak byk berubah ya

eija ^_^ said...

to:aidah

baik je akak
hehe tq akak :) ja sihat jer..

a'ah muka tak lari banyak pun hehe

Ieda the Rainbow Princess said...

Salam..Eija..Okay..dh jd Follower Akak ke bolum?Hihi..

Ieda the Rainbow Princess said...

Naper Akak x nmpk pun muke Eija dkt Follower Akak tu?Pelik nieh..Sume ade,Eija sorang jea xder..camane nie Yg???

ASaDa RyutaRo said...

gambar dak kecik yg 1st tu best..
muka musyuk.. haha

eija ^_^ said...

to:Ieda the Rainbow Princess

saya dah follow akak huhu...

yang pakai tudung cream tuu

eija ^_^ said...

to:ASaDa RyutaRo

haaa masyuk??

hehe awak nie biaq betul hehe

Related Posts with Thumbnails